2011. december 22., csütörtök

Ünnepi készülődés: húsos főételek


A teljesség igénye nélkül :-)

Különleges, finom fogások, könnyen elkészíthetőek - nem kell velük órákon át a tűzhely mellett álldogálni! Azt hiszem, ez sem egy utolsó szempont :-)



Gyömbéres hal almás rizottóval



Almás-narancsos csirke (mehet kacsából is!!!)


Almás-tormás csirkemell


Rozmaringos kacsamáj pikáns almával



Aszalt barackos pulykamell



Sült libamáj



Búbos karaj: barackkal, sonkával, mandulával, sajttal

 


Rozsdás hús




Citromos-vajas csirkemell


 



Csirkecombok leveles tésztában




 

Halas-gombás pie




Hal gombával, kaliforniai paprikával





4 megjegyzés:

  1. Hjaj Viki, elájul tőled az ember. :D
    Csodás összegzés!
    A rozmaringos májat almával viszem 26-ra, aznapra még nem volt ötlet. Köszönöm! :)

    VálaszTörlés
  2. Fantasztikus ajánló:) Az én idei menüm már megvan, de mindegyik tökéletes az ünnepi sztalra. Boldog Karácsonyt:)

    VálaszTörlés
  3. Viki, megint szuper választékot hoztál! Megyek meg is nézem az aszalt barackos pulykát!
    Boldog Karácsonyt!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.