2017. április 12., szerda

Húsvéti készülődés - kalácsok, kenyerek


Kalácsok, kenyerek - akár a húsvéti sonkához, akár reggelire.


Két éve ő volt a húsvéti kalácsunk, csodafinom, foszlós, napokig friss - és sós. A posztban ott az oktatóvideó linkje is!




Itt az édes párja, foszlós fonott kalács!






Itt egy meghökkentőnek tűnő kalács, aki még nem ismeri, érdemes kipróbálni, nagyon finom!





Reggelire egy finom kalács? Csokis-kókuszos :-)





Pár perc összeállítani ezt a kenyeret, teljes kiőrlésű, lenmagokkal dúsított.






 Ez a kenyér még az előbbinél is egyszerűbb mutatvány :-)






Fokhagymás-tejfölös kenyér, hozzá kolbász és újhagyma...





Ha bővelkedünk az időben, és friss hájhoz jutunk, ki ne maradjon a hájas tészta! Itt az alaprecept :-)





Vidám készülődést!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.