2017. december 20., szerda

Karácsonyi készülődés - halak



Halászlé és rántott hal most nem lesz, helyettük mutatok pár finom, gyorsan elkészíthető halas fogást!



Kezdjük a nagy klasszikussal: harcsapaprikás. Kapros-túrós galuskával...







No, ez tényleg villámgyors: sajtos, juhtúrós, fokhagymás, munka vele alig - és csodafinom!







Harcsa hentes módra: savanyú uborkával, füstölt szalonnával...







Könnyű, ízgazdag fogás, paradicsommal, csicseriborsóval, üde zöld fűszeres joghurttal!







Hétköznapi hozzávalókból egy igazán ünnepi finomság a harcsa krémes lencsével!








Halfilé spenóttal, túróval - szezonon kívül szerencsére már kapható fagyasztott leveles spenót, pürével ne próbálkozzunk!






Egyszerű natúr halszelet olvadozó fűszervajjal ízesítve. Remekül előkészíthető, aztán tényleg percek alatt elkészíthető.






Ha pedig ragaszkodunk a rántott halhoz, érdemes kipróbálni ezt a bundázást: korpás keksz és dió keveréke, csodásan ropogós és ízletes!






Vidám készülődést :-)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.