tag:blogger.com,1999:blog-139897739414484033.post3332988552874113142..comments2023-08-25T17:42:14.502+02:00Comments on Házias konyha: VKF!XXV/1. - BetyárosChef Vikihttp://www.blogger.com/profile/12511727377402108331noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-139897739414484033.post-41382956632768598162010-06-20T17:41:41.868+02:002010-06-20T17:41:41.868+02:00Bianka, szinte semmiből valami - érdemes vele tenn...Bianka, szinte semmiből valami - érdemes vele tenni egy próbát :-)<br /><br /><br />Jókaja :-) Nem hiszem el, hogy újat tudtam mutatni! Ez amolyan sárréti verzió, gyerekként csak ezt ismertem!<br /><br /><br />Kata :-) Én is nagyon szeretem!<br /><br /><br />Í.Sz - a kert ramaty :-( A kaja viszont jó! :-DD Bár bográcsban lett volna az igazi (sóhaj)<br /><br /><br />A 32-es forgatást ismerem! Aha, jó kis kolbásszal, szalonnával! Meghiszem azt :-) Autentikus helyen meg pláne milyen finom lehetett...<br /><br /><br />Andi, ne mondd :-))Chef Vikihttps://www.blogger.com/profile/12511727377402108331noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-139897739414484033.post-39585330342030401292010-06-20T17:14:51.188+02:002010-06-20T17:14:51.188+02:00Nagyon szupi, még nem ismertem!:-))Nagyon szupi, még nem ismertem!:-))Andi/cukihttps://www.blogger.com/profile/06655321299114252008noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-139897739414484033.post-55694053128750278292010-06-19T21:15:59.785+02:002010-06-19T21:15:59.785+02:00Én füstöltszalonával készítem és ha felakarok vágn...Én füstöltszalonával készítem és ha felakarok vágni egy szál füstölt kolbász is kerülhet bele. Ha egyszer sikerül (még sose) 32-szer meg kellene forgatni. A hortobágyi juhászoknak sikerül is, és NAGYON finom én már ettem ilyen forgatottat. Üdv GabiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-139897739414484033.post-42613647398773340422010-06-19T21:05:57.031+02:002010-06-19T21:05:57.031+02:00Szegénykék jól elázott a kert, de csak lesz már la...Szegénykék jól elázott a kert, de csak lesz már lassan egy kis napsütéses idő ami felszárogatja, sosem ettem még ilyen ételt, slambucnak ismertem, de kiváncsi vagyok..:)Ízlésszindrómahttps://www.blogger.com/profile/09073221679550430290noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-139897739414484033.post-7003940083486973892010-06-19T13:03:36.014+02:002010-06-19T13:03:36.014+02:00Ez nagyon finom!Elég gyakran kerül nálunk az aszta...Ez nagyon finom!Elég gyakran kerül nálunk az asztalra,nagyon szeretjük!Katahttps://www.blogger.com/profile/18092273942933313940noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-139897739414484033.post-47847073877569593572010-06-19T11:17:08.606+02:002010-06-19T11:17:08.606+02:00Jópofa dolog az ételek neve.
Édes testvére az öreg...Jópofa dolog az ételek neve.<br />Édes testvére az öreg-lebbencsnek, öhömnek, slambucnak. Ezt a nevét és a hagyma nélküli változatot még nem hallottam.<br />Finom lehet!jókajahttps://www.blogger.com/profile/07974685943278502754noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-139897739414484033.post-35987039709678728032010-06-19T09:18:36.468+02:002010-06-19T09:18:36.468+02:00Még sosem ettem, de nagyon gusztaMég sosem ettem, de nagyon gusztaBiankahttps://www.blogger.com/profile/04740852582267201615noreply@blogger.com