tag:blogger.com,1999:blog-139897739414484033.post362571536198772542..comments2023-08-25T17:42:14.502+02:00Comments on Házias konyha: PadlizsánfasírtChef Vikihttp://www.blogger.com/profile/12511727377402108331noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-139897739414484033.post-10671749964440506932017-08-03T06:27:55.846+02:002017-08-03T06:27:55.846+02:00Igaz, vagy akár felkockázva egy serpenyőben is - d...Igaz, vagy akár felkockázva egy serpenyőben is - de más az íze szerintem, mint héjában sütve :-)<br /><br />A rántott dolgok sütőben sütése pedig csak az én "gyagyám", hipp-hopp ki lehet sütni bő olajban a sütő bekapcsolása nélkül is.Chef Vikihttps://www.blogger.com/profile/12511727377402108331noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-139897739414484033.post-15669889777037370802017-08-02T18:37:59.509+02:002017-08-02T18:37:59.509+02:00A padlizsánt mikróban is meg lehet párolni, sokkal...A padlizsánt mikróban is meg lehet párolni, sokkal gyorsabb. Bár a végén úgyis be kell kapcsolni a sütőt :/Mónihttps://www.blogger.com/profile/12278089522506476680noreply@blogger.com