tag:blogger.com,1999:blog-139897739414484033.post5648835144094864351..comments2023-08-25T17:42:14.502+02:00Comments on Házias konyha: ZakuszkaChef Vikihttp://www.blogger.com/profile/12511727377402108331noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-139897739414484033.post-84886214950615932742010-09-02T08:11:14.471+02:002010-09-02T08:11:14.471+02:00szia Viki! aranyos vagy persze hogy meg,de nekem v...szia Viki! aranyos vagy persze hogy meg,de nekem villany sutom van, es ebben mi a takarek lang,,,??? na majd kinevezem valamelyik höfokot:-))) Amikor gáz sütöm volt takarekom:-) Én nem teszek bele tartositot,mindent ugy teszek el, hogy 1 cm olaj a tetejere, fejreallitom par perc, es mehet parnak köze. A paradicsom elteveseben is forradalmat csinaltam, ha valakit erdekel leirom.Nagyon gyors es csoda!!! Köszi a valaszt, szep napokat mindenkinek.Unknownhttps://www.blogger.com/profile/12777695591919162143noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-139897739414484033.post-60322410955615279752010-09-01T21:47:36.344+02:002010-09-01T21:47:36.344+02:00Cimbike-Manó :-) Egész takarékláng! Épp csak meleg...Cimbike-Manó :-) Egész takarékláng! Épp csak melegedjen-párologjon belőle a folyadék, de nem puffogjon a sütőben!<br /><br />Meg tudod csinálni :-) És imádni fogod! Hajrá!!!Chef Vikihttps://www.blogger.com/profile/12511727377402108331noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-139897739414484033.post-86131123672659489762010-09-01T17:33:25.608+02:002010-09-01T17:33:25.608+02:00Ja a nevem lemaradt!:-) ManoJa a nevem lemaradt!:-) ManoUnknownhttps://www.blogger.com/profile/12777695591919162143noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-139897739414484033.post-19881461969235019122010-09-01T17:32:40.254+02:002010-09-01T17:32:40.254+02:00Sziasztok!
azt szeretném kérdezni mennyi az az al...Sziasztok!<br /> azt szeretném kérdezni mennyi az az alacsony höfok a sütöben?? Mert az nem mindegy :-) Megcsinalom ha megtudom:-)) kösziAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-139897739414484033.post-7613246941365344152010-09-01T12:03:53.142+02:002010-09-01T12:03:53.142+02:00Szia Ági! Nem, csodák csodájára nem puffog! A gázo...Szia Ági! Nem, csodák csodájára nem puffog! A gázon annál inkább, keverni kell szaporán. Utána a sütőben, alacsony hőfokon szépen megnyugszik, és a teteje picit megsül/bebőrösödik. Hajrá-hajrá!!!<br /><br /><br />Pixie, elképesztően finom... És nagyon-nagyon sokoldalúan felhasználható!<br />Igen, az az orra :-DDD De jót röhögtem, amikor megláttam, egyből ráraboltam :-)))<br />Dunsztolni az eltarthatóság miatt kell (hatalmas adag), egyébként frissen is fogyasztható, persze! Ami nem ment már üvegbe, mert nem lett volna tele, azt azonnal megettük.Chef Vikihttps://www.blogger.com/profile/12511727377402108331noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-139897739414484033.post-33667897817905074802010-09-01T11:07:46.154+02:002010-09-01T11:07:46.154+02:00Bevallom, ezt az elnevezést én nem ismertem, de el...Bevallom, ezt az elnevezést én nem ismertem, de el tudom képzelni milyen finom lehet. Imádom a padlizsánt! Az ott az orra, vagy ...hmm? :) Szerinted mindenképp kell ezt dunsztolni, vagy frissen is használható?Pixie Piehttps://www.blogger.com/profile/09035898134562418055noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-139897739414484033.post-24708713734683277722010-09-01T09:52:58.691+02:002010-09-01T09:52:58.691+02:00Szia!
A sütőben nem puffog? Én a tűzhelyen főzem é...Szia!<br />A sütőben nem puffog? Én a tűzhelyen főzem és sikerült beteríteni a fél konyhát. Válaszod előre is köszönöm, mert e hét végére terveztem a következő adag készítését. Köszi ÁgiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-139897739414484033.post-91599602004708567582010-04-16T21:16:31.414+02:002010-04-16T21:16:31.414+02:00Ó, Viki, ez fantasztikus. Bárcsak elkészíthetném. ...Ó, Viki, ez fantasztikus. Bárcsak elkészíthetném. A paprika miatt vagyok meglőve. :(Tinkmarahttps://www.blogger.com/profile/08567739666590854375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-139897739414484033.post-19698436572047769122009-09-17T13:11:17.907+02:002009-09-17T13:11:17.907+02:00Móni, már sorakoznak a fejemben a tervek, mi minde...Móni, már sorakoznak a fejemben a tervek, mi mindenbe fogom belepakolni :-) Már látom, hogy főzhetek újabb "fél" adagot!<br /><br />Trin, ollllllllyan fini! A receptje járványsebességgel terjed!<br /><br />Garffyka, még az edénykét is kitörölgette a kolléganőm kiflivel :-))<br />Aha! Telemea sajttal...<br />Lesz köv. sütés, lesz :-)<br /><br /><br />Max, mán hogy lenne megterhelő? Friss, puha kiflivel tudok szolgálni hozzá :-) Jó lesz-e?Chef Vikihttps://www.blogger.com/profile/12511727377402108331noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-139897739414484033.post-1310197152367443092009-09-17T12:59:27.868+02:002009-09-17T12:59:27.868+02:00Ha nem lenne megterhelő, khhhm, én úgy szeretném, ...Ha nem lenne megterhelő, khhhm, én úgy szeretném, hogy puha fehér kenyérre kenve, csak úgy natúron, végtére is válság van:-)Maxhttps://www.blogger.com/profile/08446898821591830201noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-139897739414484033.post-72004911440609859462009-09-17T12:57:11.365+02:002009-09-17T12:57:11.365+02:00Megyek edényt nyalogatni :D
Finom is ám, egy kis k...Megyek edényt nyalogatni :D<br />Finom is ám, egy kis kemény sajtocskával csak úgy magában elkanalazva is (hm, leánykori gasztro(?) emlékek :)<br />Viki, a köv sütésnél tegyél el egy kis adagot padlizsán nélkül, aztán próbáld ki, hogy főzőtt szemesbabbal kevered össze. Én a paprikás-hagymás-paradicsomos alapot sokféle piros ételhez használom (pöri, paprikás, mártások, bolognai, stb) ízesítőnek.Garffykahttps://www.blogger.com/profile/08524649894255676770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-139897739414484033.post-56212348606252367682009-09-17T12:45:42.104+02:002009-09-17T12:45:42.104+02:00Jajj, de finom volt Edité-emlékszem...Most is enn...Jajj, de finom volt Edité-emlékszem...Most is ennék belőle, Viki, biztosan ugyanolyan szuper lett!trinityhttps://www.blogger.com/profile/17414030403460880872noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-139897739414484033.post-81319558714664870082009-09-17T11:46:50.185+02:002009-09-17T11:46:50.185+02:00Nagyon szeretem, legszívesebben mindenbe beletenné...Nagyon szeretem, legszívesebben mindenbe beletenném, de a családom azt már nem tolerálná, azt hiszem...Maimonihttps://www.blogger.com/profile/01687435391154595882noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-139897739414484033.post-46148397457216868012009-09-17T10:41:33.413+02:002009-09-17T10:41:33.413+02:00Örülök, ha ízlett :-)) Majd hozok még!
Edit, biz...Örülök, ha ízlett :-)) Majd hozok még!<br /><br /><br />Edit, biztos! Szorítok neki helyet a kamrában! Pizza... Hm...Chef Vikihttps://www.blogger.com/profile/12511727377402108331noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-139897739414484033.post-84256069148627983412009-09-17T10:39:33.615+02:002009-09-17T10:39:33.615+02:00Jovore majd duplaadagot fogsz eltenni!
En meg pizz...Jovore majd duplaadagot fogsz eltenni!<br />En meg pizzara is kentem. Tenyleg sokoldaluan lehet felhasznalni!Edit (Esc)https://www.blogger.com/profile/03189960641205977495noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-139897739414484033.post-63805708390037568502009-09-17T10:21:03.635+02:002009-09-17T10:21:03.635+02:00Kostóltam és még mindig a hatása alatt vagyok
Nag...Kostóltam és még mindig a hatása alatt vagyok <br />Nagyon nagyon finom és valóban elő lehet rá készülni Ajálom mindenkinek hogy kostólja meg és ne hagyja ki ezt az élményt A.E.Anonymousnoreply@blogger.com