tag:blogger.com,1999:blog-139897739414484033.post8363831763861116343..comments2023-08-25T17:42:14.502+02:00Comments on Házias konyha: "Magyarosch" padlizsánkrémChef Vikihttp://www.blogger.com/profile/12511727377402108331noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-139897739414484033.post-33712316039022358262009-08-28T21:16:27.099+02:002009-08-28T21:16:27.099+02:00Pizsi, itt vannak a jobbnál jobb ötletek! S a levé...Pizsi, itt vannak a jobbnál jobb ötletek! S a levéllel még adós vagy!<br /><br /><br />Garffyka, ugye milyen ravasz? :-))<br /><br />Jókaja, örülök, ha új dimenziót nyitottam a padlizsánkrém témakörben!<br />Vettem csokis kávészemet :-))Chef Vikihttps://www.blogger.com/profile/12511727377402108331noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-139897739414484033.post-22354788457749360052009-08-27T21:47:32.054+02:002009-08-27T21:47:32.054+02:00Megcsináltam, kicsit a saját fejem után módosítva,...Megcsináltam, kicsit a saját fejem után módosítva, nagyon finom. Eddig mindig a hagyományos, sült padlizsános változatot csináltam, most bővül a paletta. Reggelre meg is írom róla a beszámolót.<br /><br />Pizsi! A legjobb tényleg a megsütött padlizsánok fagyasztása, és abból a "friss" krém télen. Ha nem győzöd fagyasztóval, forrón üvegeld be, mint egy lekvárt, esetleg tölts a tetejére egy evőkanál olajat. Mivel ebben nincs cukor, ami segítene tartósítani, Még üvegestül is hőkezelheted. Vagy nagy fazékban kigőzölve, mint Nagyi a befőttet. Vagy villanysütőben tepsibe állítva, 90 fokon 2-3 órát izzasztod, a már lezárt üvegeket.jókajahttp://jokaja.hunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-139897739414484033.post-54088279503258382362009-08-25T19:24:47.582+02:002009-08-25T19:24:47.582+02:00Viki, nagyon jóóóóó és a név is tetszik :-D Olyan,...Viki, nagyon jóóóóó és a név is tetszik :-D Olyan, igazi magyaroSch :-D furfangoSch :-D<br /><br />Pizsi - mikor kész van és kihűlt, fagyasztható dobozkákba adagolod és lefagyasztod. Este kiveszed, reggelire vagy ebédre már ehető is. Én francia lecsót (hagyma, padlizs, paprika, paradics, cukkini, tök) szoktam így "befőzni".Garffykahttps://www.blogger.com/profile/08524649894255676770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-139897739414484033.post-69314451221346764832009-08-24T19:34:28.998+02:002009-08-24T19:34:28.998+02:00Pizsi, várom!! Egyébként meg most jut eszembe, hog...Pizsi, várom!! Egyébként meg most jut eszembe, hogy a lesütött, meghámozott padlizsán igen jól tűri a mélyhűtést! Ha padlizsánkrémre vágysz, egyszerűen csak kiolvasztod és beízesíted!<br /><br />Trin, na de hol a pihenés???Chef Vikihttps://www.blogger.com/profile/12511727377402108331noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-139897739414484033.post-36971263841531525632009-08-24T19:26:44.412+02:002009-08-24T19:26:44.412+02:00Viki!
Nekem tetszik így "magyaroschan" i...Viki!<br />Nekem tetszik így "magyaroschan" is:DDDD<br />Küldhetsz vacsira!!!trinityhttps://www.blogger.com/profile/17414030403460880872noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-139897739414484033.post-53624975463320720052009-08-24T15:02:32.688+02:002009-08-24T15:02:32.688+02:00Köszönöm. Kipróbálom.
És ígérem veszek egy jó nag...Köszönöm. Kipróbálom. <br />És ígérem veszek egy jó nagy levegőt és megy a levelem, csak győzd olvasni.<br />Én pedig várom a holnap reggelt, hogy egy újabb jó kis receptet tehessek a tarsolyomba. További szép napot!Pizsinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-139897739414484033.post-21497993259177841162009-08-24T13:18:48.433+02:002009-08-24T13:18:48.433+02:00Igen Pizsi, rég nem írtál! Pedig ígérted! Végy egy...Igen Pizsi, rég nem írtál! Pedig ígérted! Végy egy nagy levegőt és írd ki magadból!<br /><br />Látod, a padlizsánkrém lesz az isteni jel :-) Hogy tartósítanám? Tűzforrón üvegbe, tetejére parányi tartósítószer és 5 percre fejjel lefelé fordítva, utána szárazdunsztban kihűteni. Biztos eláll.Chef Vikihttps://www.blogger.com/profile/12511727377402108331noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-139897739414484033.post-91498429583922512902009-08-24T13:14:01.401+02:002009-08-24T13:14:01.401+02:00Szia! Régen írtam már. Ide is, meg még egy hosszú-...Szia! Régen írtam már. Ide is, meg még egy hosszú-hosszú beszámolóval is tartozom, de lelkileg nem vagyok rá kész. Szóval, én is padlizsánkérmet csináltam hétvégén. Így is szoktam, ahogy most leírtad, de szoktam paradicsom nélkül is, csak úgy natúr, esetleg fokhagyam kerül bele még. IMÁDOM, így nagybetűkkel. Az jutott eszembe télire is kellene spájzolni belőle, és azon gondolkodtam vajon ki segíthetne, hogy hogyan tegyem el tartósítószer nélkül. Erre jövök az oldaladra és padlizsánkrémmel vársz. Na ez biztos nem véletlen:-))). <br />Te, hogyan tartósítanád? <br />Szép napot!Pizsinoreply@blogger.com