2014. április 30., szerda

Hideg sárgarépa saláta



Egy korábbi grillezésre készült - de hátha május elsején is jó idő lesz!

Gyors, könnyű, elronthatatlan és nagyon finom :-)

Szepy receptje a Kifőztükből.






Hideg sárgarépa saláta

Elkészítési idő: 15 perc

Hozzávalók:



  • 3-4 szál sárgarépa
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • 1 nagy gerezd fokhagyma
  • 2-3 ek olívaolaj



A sárgarépát megtisztítjuk, karikákra vágjuk. Sós vízben 3-4 percig főzzük, leszűrjük.

Azon melegében összekeverjük zúzott fokhagymával, finomra vágott petrezselyemzölddel és olívaolajjal és pici sóval.

Hűtőben érleljük néhány órán át, majd kínáljuk grillezett húsok mellé.


1 megjegyzés: