2011. december 20., kedd

Ünnepi készülődés: sós ropogtatnivalók




A minap a Sajtos rúd c. bejegyzésem letaszította sok-sok hónapnyi uralkodása után a kedvencek trónjáról  a Frankfurti levest!

Mi ez kérem, ha nem ráutaló magatartás?

Jöjjenek hát a sós falatok, ropogós kis italkorcsolyák, melyekkel bemelegíthetünk a pompás főfogások előtt!

Ezeket előre is elkészíthetjük, élvezeti értékükből néhány nap alatt mit sem veszítenek, szemben például a frissen igazi pogácsákkal! Csak menet közben el ne fogyjanak :-)



















 









4 megjegyzés:

  1. Lenyűgözve olvastam korrekt sós gyűjteményedet!!
    Remélem lesz időnk és gyomrunk végigpróbálni.
    Bevallom, időnként bele kukkantottam a blogodba, de most jobban foglak figyelni és próbálni! További sok jó receptezést kívánok! :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Bori :-) Ha nem lesz most rá idő (és gyomor) - előttünk áll a következő esztendő, szép sorjában ki lehet próbálni az újdonságokat :-)

    VálaszTörlés
  3. Na, már megint a bőség zavara... Megfogadom a tanácsod, karácsonyra már mást terveztem, de szilveszterre mindenképpen viszem a sajtos rúd recepted! Köszi. :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó kis sós gyűjtemény, mostanában annyi édeset ettem, hogy most szívesen végigkóstolnám.:)Választani sem tudok, mert mindegyik nagyon tetszik.

    VálaszTörlés