2017. január 15., vasárnap

Újra itt!Boldog új évet :-)

Nagyon köszönöm minden kedves Olvasómnak az érdeklődést irántam, s a kitartást a Házias konyha 2016. március 19. óta nem frissülő oldalán!

Míg a blog Csipkerózsika álmát aludta, ezen idő alatt kisbabát vártam, aki 2016. szeptember 18-án született meg.A babázás mellett igyekszem a blogot új receptekkel felébreszteni :-)12 megjegyzés:

 1. Vikikém nagyon gratulálok, /először csodálkoztam az eltűnéseden, de aztán sejtettem, hogy valami ilyesmiről lehet szó, valahogy rögtön ez jutott az eszembe/ tudom, hogy nem könnyű ez az első időszak minden szempontból, de a legfontosabb, hogy jól legyetek, tudj valamennyit pihenni a babuka mellett, mert a pihenést a legnehezebb összehozni, annyi a teendő. Szóval minden jót kívánok nektek, bőséget, gyarapodást, most a blog a leglényegtelenebb dolog az életedben :-)
  Szeretettel ölellek benneteket :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Anikó a kedves szavakat :-) Jól vagyunk és a legnagyobb rendben minden, a lassan 4 hónapos jányka mellett tudok már pihenni és sütni-főzni is!

   Törlés
 2. Gratulálok! Így érthető miért is voltál csendben:) Kívánok sok örömöt és jó egészséget. Nagyon aranyos az a cédula a kicsi karján, álmosságod egy ideig állandósul de kárpótol érte a napközbeni mosolyok!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Éva - ahogy mondod, a gödröcskés, fülig érő mosolya minden egyes alkalommal teljesen elvarázsol :-)

   Törlés
 3. Szívből gratulálok! S kívánok nektek sok boldogságot, egészséget, örömöt! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönjük szépen a jókívánságokat :-))

   Törlés
 4. Gratulálok!! Jó egészséget, sok örömöt, boldogságot a szép nevű kislánnyal!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Macus - igen, a neve annyira különleges, hogy azonnal megragad mindenkinek :-)

   Törlés
 5. Megérte, hogy eltüntél, nekem is ez jutott először eszembe. Nagyon jó egészséget kívánok babának ,mamának, papának. El is hiszem, hogy nem a blog volt az első, "morzsikáztam" a régebbi receptjeid között.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönjük Gabi :-) Örülök, hogy a régi receptek közül sikerült addig is tallózni :-))))))

   Törlés
 6. Jaj, de jó!!!!!!!!! :-) gratulálok!!!!! Én is valami ilyesmire gondoltam, mivel emlékszem, hogy az első trimeszterben képtelen voltam kajára gondolni, nyilván pont a blogolás hiányzott volna :-D aztán meg hirtelen sok fontos dolga lesz az embernek, ami nem főzés :-D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm :-)

   Szerencsére egy percig nem voltam rosszul, igazán kívánós sem voltam - "cserébe" viszont végig feküdnöm kellett, sütésről-főzésről szó sem lehetett.

   Utána pedig igen, sok fontos dolgom lett :-DD

   Törlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.