2012. április 7., szombat

Díjak :-)




Díjakat kaptam, a változatos, szuperjó heti menüket kevés pénzből összeállító blog kedves írójától, köszönöm szépen :-) Nézzetek szét nála, érdemes!



Kommentet kapni mindig jó! Teljék el bármennyi idő is blogírással a kezdetek óta, rettentő jól esik a visszajelzés! Vélemény a receptről, egy ötletről. Egy-egy olvasói pár sor, hogy megsütöttek-megfőztek ezt vagy azt, finom volt, jó volt, ízlett a családnak, sikert arattak vele!

Ha ilyen visszajelzéseket kapok, mindig fülig szalad a szám, annyira jól esik, és annyira feltölt energiával! S ha nekem ez ennyire fontos és jó, igyekszem én is másoknak örömet okozni - mondjuk egy-egy komment formájában :-)

Ezt a díjat továbbadom az alábbi bloggereknek:




A másik pedig a sokoldalúság díja! A díj átvételével 7 titkot kell elárulni - nos volt már egy ilyesmi, itt olvasható rólam 7 információ :-)



S ha már sokoldalúság, a díjat továbbadnám a Segítsütiseknek, idén tavasszal is nagyot alkottak :-)

5 megjegyzés:

  1. A díjhoz gratulálok! Nagyon boldog ünnepet kívánok nektek! :)))

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok a díjakhoz és köszönöm szépen, hogy rám is gondoltál:) Szerintem is nagyon fontos, hogy szakítsunk időt néha egy-egy kedves szóra, mert jólesik, ha tudjuk, hogy másoknak is tetszik az, amit csinálunk:) Boldog, vidám húsvétot kívánok Nektek:)

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok a díjakhoz, és köszönöm, hiszen mind kettőben érintett vagyok. Áldott Húsvétot Barátom, és köszönöm a Barátságodat!

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok!! Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok! :)

    VálaszTörlés
  5. Kedves Viki!
    Kellemes Ünnepeket és sok finomságot kívánok!!!!
    Bea

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.