2009. augusztus 9., vasárnap

Újra itthon!

Az első gondolatunk egyből az volt: húha, most már vigyázni kell a szánkra, mert itt mindenki érti, amit mondunk :-DD

Gyönyörű utunk volt hazafelé is! Ottani idő szerint 4-kor keltünk. Ott 5 óra volt, és éjszakai sötétség! Fura volt, itthon 5-kor azért már pirkadni szokott, ebből látszik, hogy csak időzónában voltunk kicsit arrébb, mégsem voltunk annyival keletebbre! 6-kor már repesztettünk is a reptér felé, a tulaj veje vitt ki bennünket autóval. Becsekkoltunk, kicsit tébláboltunk, de olyan hamar eltelt az idő, hogy már bennünket szólítottak a beszálláshoz.


Felhők szárnyán...


Ismét nagy élmény volt a repülés, légi "kátyúktól" mentes hazaút - s megint csak az ablakra tapadtunk egész úton :-)

Tisztára, mint a földhivatali térképszelvények, nem?


Google Earth :-D


14 órára vonatoztunk haza Ferihegyről, na onnantól nem volt megállás! Hogy ilyen fárasztó legyen az itthonlét :-D Zuram anyukája főzött, megebédeltünk. Beindítottam a mosógépet. Míg dolgozott, átmentünk Zuram szüleihez, hogy köszi a 10 napos ügyeletet, Ernő úr gondozását, a kaját, s megmutatni magunkat, hogy épségben hazaértünk.

Mivel nyáron a rezidencián vagyunk, a kisházban, folytattuk utunkat. Mosott ruha bepakol, az özön virágunkat lehordtuk a kocsiba, s az összes egyéb cuccokat, irány kifelé. Itt kiteregettem, még elmentünk tankolni és bevásárolni, mert nyaralás előtt teljesen, de teljesen kiürítettünk mindent. Fél 9-kor bekaptunk egy szendvicset, és szó szerint beájultunk az ágyba a kimerültségtől :-)

Ma normálisan kipakoltunk, az egész házat kitakarítottuk. Zuram rendbe szedte a kertet, ő sem pihent még egy percet sem. Sütöttem egy kenyeret, pácba tettem csirkehúst és halat, mert délután-este jönnek Ancsi barátnőmék leellenőrizni, mennyit is barnultunk :-D Készülök neki még egy kis meglepetéssel is a nemrégiben elmúlt névnapja alkalmából :-)

Felhőhatáron...


Szóval hazajöttünk, lassan majd visszarázódunk a régi kerékvágásba. Kis kilengés persze majd holnap is lesz: Tankcsapda! Elvégre fiatalok vagyunk, és bírjuk a tempót :-D

6 megjegyzés:

  1. Isten hozott itthon! Pihenjétek ki a nyaralást, nem könnyű visszarázódni! :))

    VálaszTörlés
  2. Köszi, hogy a nyaralás alatt sem feledkeztetek meg a hűséges olvasókról :) Üdv újra itthon! Tankcsapda a Szigeten? Csápoljatok helyettem is :))

    VálaszTörlés
  3. Nagy kedvet csináltál Bulgáriához is! :)

    VálaszTörlés
  4. Pihend ki az utazás fáradalmait és zökkenj vissza-de azért ne teljesen:)))

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.