2010. október 15., péntek

Figyelem - KÉS!

Megsütjük az év mézeskalács könyvét


Biztosan volt már úgy, hogy mézeskalácsot szeretett volna sütni, de nem volt egy kézzelfogható, bevált receptje, vagy éppenséggel az apró trükkök hiánya miatt fulladt kudarcba a sütés? Ennek hamarosan vége, mert a KÉS csapata az október 23-ai maratoni mézeskalácssütésen egy egész könyvnyi receptet fog elkészíteni, ami nem hiányozhat senki receptes repertoárjából sem!


Nem kisebb cél érdekében tesszük ezt, mint hogy segítsünk azoknak a családoknak, ahol kisgyermekek tartósan nem jutnak meleg élelemhez. Könyvünkkel a Gyermekétkeztetési Alapítvány Mindenki Ebédel Programjának kisgyerekeit szeretnénk támogatni.

 




MÉZES MIKULÁS
Ez a könyv nem hiányozhat az Ön recepttárból sem
A bizonytalanok, vagy éppen kezdő konyhatündérek kedvéért szakavatott mézesbábosok segítségével bepillantást nyújtunk a tészták, és az elkészítésükkel kapcsolatos kulisszatitkok világába. Az elektronikus könyvben hagyományos tészták mellett az egészségesebb megoldások is helyet kapnak majd természetesen.

Persze ez még kevés lenne ahhoz, hogy valami igazán újat alkossunk. Hivatásos cukrászok, szakácsok, és tapasztalt hobby szakácsok, bloggerek garantálják az elkészülő receptek sikerét. November 1-től, amikor elérhetővé válik a könyv, új időszámítás kezdődik a karácsonyi mézeskalács sütésében. Az egyszerű mézes tésztából pazar tortákat, süteményeket, desszerteket, előételeket, sőt, még levest is készítünk, amik csak arra várnak majd, hogy minél többen kipróbálják, elkészítsék őket az otthonokban is.

SEGÍTSEN, ÉS VIGYE A KÖNYVET!


2010. november 1. és 30. között azok a személyek, vállalkozások, aki a GYEA Mindenki Ebédel programjának minimum 1000 forintot átutalnak, és az átutaláson feltüntetik az e-mail címüket, megküldjük a Mézes Mikulás című mézeskalács könyvet. Nagyobb értékű felajánlásokkal még több gyermeken tudunk együttesen segíteni!

ÍGY TUD SEGÍTENI: RÉSZLETEK

Ez a könyv az összefogás jelképe. A 23-i sütés is egy csapatmunka, ahol a tudás, a lelkesedés, a segíteni akarás hatványozottan érvényesül. Arra kérem Önöket is, hogy a KÉS oldalán lévő információkat osszák meg ismerőseikkel, hogy együtt, többet tehessünk a rászoruló gyerekeken.

-Hadarik Rita-


A közreműködők impozáns névsora:
Kaldeneker György, médiaszakács
Kiss Sándor, a Miele főzőiskola séfje
Balla Margit, a Fausto’s étterem cukrásza
Marcz Éva, pécsi Enoteca Corso cukrásza
Farkas Vilmos, cukrász, blogja
Hegedűs Szilvió, cukrász
Kovács Szilveszter, cukrász
Frideczky András, szakács
Tornyay Erna, mézesbábos
Milner Angéla, mézesbábos
Márk Szonja, cukrász és az Édesem blog szerzője
Kőrössy Gabriella, a Gasztrogabo blog szerzője
Somogyi Zoltám, a Max konyhája blog szerzője
Kiss Podmaniczky Krisztina, a Krycki konyhája blog szerzője
Steff Szilka, reklámszakember
Uzelmann Annamária, a Hamm bekaplak főszerkesztője
A Rita Konyhájától:
Hadarik Rita és
Forgács Melinda


Hajrá! Sok sikert a csapatnak!!!

2 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.