2011. július 14., csütörtök

Grilltarja káposztasalátával



Ők ketten szerepeltek még a tányéron az almás-sajtos krumplisaláta mellett, szerintem jó kis párost alkottak!

A hús és a káposztasaláta is Gabojsza csúcs BBQ receptje alapján készült. Természetesen olyankor nem kap az ember oldalast, amikor kellene, de pánik helyett gyorsan tarjára applikáltam, hasonlóképpen zsírosabb hús, mint az oldalas, és remekül működött!

A kép minőségéért elnézést, a saját tányéromról készült, a tányér körül egy dugig tömött asztal volt, az asztal körül pedig éhes emberek a lemenő nap fényében :-)




Az eredeti receptet követve én bizony a tarját is puhára főztem pácolás előtt, mint Gabojsza az oldalast, és a végeredmény kitűnő lett! Vajpuha hús, a fűszeres pác pedig kellemes rásült. Előfordult már, hogy grilltarja itt-ott kicsit rágós maradt, itt most esélye sem volt!


A káposztasalátán csak egy minimálisat változtattam: lévén 39 fok árnyékban a hétvégén, kihagytam az öntetből a majonézt és a tejszínt, csak tejföllel kevertem, de nem érkezett rá panasz :-)


Próbáljátok ki, nagyon-nagyon finom!!!



6 megjegyzés:

  1. Megnéztem Gabojsza receptjét is, nagyon tetszik, ahogy a Tied is. Le is mentem magamnak, egyszer rábeszélem anyósomat, hogy csináljunk ilyet :)

    Vigyázz magadra ebben a nagy hőségben!

    VálaszTörlés
  2. Már a képen is látszik, hogy jó kis összeállítás volt. Nagyon finom lehetett.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon guszta a tányérod! Jó kis harapnivalók vannak benne!

    VálaszTörlés
  4. Iszonyat finom volt Vikkk! A hús puhaságára sokáig fogok emlékezni! A saláták szuperek voltak, tudod ilyenkor sajnálom, hogy már nekem csak annyi fér a bendőmbe, amennyi...:-)))

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.