Édesek után a sósak: van, amit előre is elkészíthetünk, és van, ami csak frissen az igazi.
Az örök favorit, a világ legjobb sós rúdja - lehetetlenség abbahagyni a majszolását, ünnepekre akár dupla adagot is be lehet gyúrni :-)
Igaz, türelemjáték a vékony tésztaszálak felvágása - de mennyire megéri! Érdemes karakteres ízű sajttal készíteni, szintén egy abbahagyhatatlan finomság :-)
Visszajelzések szerint durva függőséget is képez okozni a csodasajtos!
A sós rúd tésztája, rozmaringgal, fokhagymával.
Még mindig fokhagyma és rozmaring, ezúttal egy csodafinom foszlós pogácsában!
Pogácsa - brindzával, vagy juhtúróval, ha nem jutunk brindzához, isteni finom!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgMAGQ7pCCp1vs8hBgpJDE06j7VSyYb-ZWlp9Ufn609OflKenLdNu5_z-nnhGq_QrH15xFxyLPELS6cGJotBUqtEaIDe1h_CHy9s8bEMWcSO52y5NUc4uXcJWkA1y-JbCpTGVsqrMvZodQ/s640/SZV_Brindz%C3%A1s+pog%C3%A1csa.jpg)
Újabb pogácsa - füstölt sajttal a tésztájában!
Végül egy rendhagyó sütemény: sós pogácsatésztából egy csapásra két finomság. A világ legegyszerűbb tejfölös pogácsája és lekváros papucs sűrű szilvalekvárral!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjc8Osb3bLJPLD4pNVHT-I1lMGd7TH70SUP6BkxDk73bSgo-tTUVm4wlgiz4ogaPcoEdoRt2iq-TsfqSggMOnCw-IIID4uqBjOhzdhRcaQgHOt0-LtcPQS8Rs5D2GTXgppKALpsX-0g30s/s640/Lekv%C3%A1ros+kifli.jpg)
Vidám készülődést!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.