2009. december 13., vasárnap

Tükröm, tükröm, mondd meg nékem...

... ki a legszebb a vidéken! - mondta annak idején Hófehérke gonosz mostohája, és a választól persze nem volt elragadtatva :-)) No de kérem, hol az önkritika?


Trinity és A la carte kért, tartsak tükröt magam elé. Merjem bevállalni a legdurvább fotóimat és ellenpontként a jónak tartottakat.

Érdekes szituációban voltam tavaly ilyenkor: a blogot ajándékba kaptam Max-tól, azóta is röhögjük, hogy rákényszerített a blogírásra :-) Mint a L'oreal reklámban: mert megérdemlem! Drága Max... Én meg engedelmesen igába is hajtottam a fejemet :-) Soha kellemesebb igát!

A digitális fényképezőgépet is tavaly hozta a Jézuska ajándékba, azelőtt hagyományos filmes géppel kattintottunk. Zömmel nyáron, esetleg karácsonykor... Nem kompozíciókat, hanem nyaralásos és egyéb életképeket. S mielőtt behatóbb ismeretekre tettem volna szert a gép használatát illetően, különösebb gondolkodás nélkül vágtam bele a fotókkal illusztrált (hahaha) blog írásába. Arcom-arcom...

Mindig mondom, most is ezt teszem: a blog kapcsán nagyon sok kedves emberkét ismertem meg, akikkel valószínűleg soha az életben nem futok össze! Az ország minden tájáról, és van szerencsém többüket személyesen is ismerni!

Íme az első próbálkozások... Természetesen ér hasat fogva harsányan hahotázni :-DDD Annyira durva :-DDD



S itt a szerintem nem túl rosszak :-)



Ezek a pucér képek, még nem használtam "tudatmódosítót" a képeimet illetően. Azt is tanulnom kellene, foglalkozni vele jó néhány órát... No, majd egyszer... Addig is marad a pőre valóság :-)


A tükröt nem fogom senki felé személy szerint fordítani, sértődés ne essék - a szó minden értelmében! Tehát ha valaki úgy érzi, szívesen kitárulkozna, csak bátorság! Néha igazán jólesik saját magunkon kacagni!


6 megjegyzés:

  1. Viseld egézséggel az "igát", volt azóta már más is, és igérem még lesz is, és ezt veheted fenyegetésnek is.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Kepapi :-DDD Igyekszem, igyekszem!

    VálaszTörlés
  3. Viki,
    nem volt harsány hahota, ahhoz nagyképűnek és baromira elfogultnak kellene lennem magammal szemben.
    Viszont az a málnatorta, meg a panna cotta pl. na, az valami szuper!!
    Az önvizsgálaton túl, azért szerintem nagy öröm is, hogy olyasmiben is képes az ember lánya jelentősen fejlődni, ami nem a munkája csupán hobbi, nem???

    VálaszTörlés
  4. Én azért elálmélkodtam saját magamon, mekkora arccal és nulla tudással vágtam neki az egésznek :-))) Jesszus!

    Na ezért kell számvetést csinálni :-))

    Egyébként meg igen, öröm!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.