2011. november 7., hétfő

A héten két keréken a Házias konyha - a Kétker-Étkem-nél!"Minden egy nagy adag lecsóval kezdődött. Aztán a barátok, majd a barátok barátai és ismerősei is rákaptak Bori főztjére. Ami a változatos, finom házi kajákon túl különleges ebben az ötletben, az a 100%-os odafigyelés a környezetre és a megrendelőkre: Bori biciklivel hordja ki az ebédet, betétdíjas, rengetegszer felhasználható dobozokban, és fontosnak tartja, hogy ne csupán gazdasági, hanem személyes kapcsolatot is ápoljon minden egyes vevőjével."

Ez a szuper vállalkozás pedig nem más, mint a Kétker-Étkem!Az a megtiszteltetés ért, hogy Bori a heti menüjükbe a Házias konyha receptjeiből válogatott :-)

Nézzétek meg az étlapot, rendeljetek, kóstoljatok :-) Húsos és húsmentes fogásokból, illetve jó kis sütikből lehet válogatni!

Mondjak példát? A teljesség igénye nélkül persze! Örök kedvencem, a krumplis tészta. Zsályás-mozzarellás csirkecomb. Velencei-tavi máj. Gyömbéres-csokis kocka. Tökös-mákos rétes. A megunhatatlan joghurtos-barackos pite.


Jó étvágyat :-)


6 megjegyzés:

 1. :) Örülök hogy újra itt vagy, Viki.

  VálaszTörlés
 2. Azta Viki, ez azért nem semmi! Tök jó lenne a te kajádat enni, de gondolom ez a dolog nem kisvárosunkban működik.:-)

  VálaszTörlés
 3. Bevallom, felcsigázott! De vajh melyik településen működik a dolog? Karulino

  VálaszTörlés
 4. Karulino, Pesten :-)

  Szóval hajrá!

  VálaszTörlés
 5. Ez Jó hír, köszi. :) Karulino

  VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.