2010. április 3., szombat

Konyhám...

Zsiri és Andi kérte, mutassam meg a konyhámat.

Ööööö, itt következzék akkor egy vallomás: a konyhámmal nem vagyok kibékülve... Sőt...


Egy lakótelepi iciri-piciri főzőfülke, amit én egyedül megtöltök, s amit sehogy sem lehet praktikusan kihasználni. Az egyik szekrényen van a kenyérsütő gép, a teafőző, kávéfőző - lásd ébresztős post :-) - jön a mosogató, aztán megint egy egység konyhaszekrény kvázi előkészítő pultként, végül a tűzhely. A kicsinél is kisebb, s ha már egyszerre használok 2 tányért vagy tálat, már logisztikai problémáim támadnak. Ilyenkor csiszolódik ékes magyartudásom.


S szívesen elbeszélgetnék a tervezővel, aki ekkora konyhát álmodott papírra 40 évvel ezelőtt. Tán üzemi konyhán tetszett cseperedni? Nem hiszem, hogy csak mostanában "divat" otthon főzni...Mutasd a konyhádat kedves:

Max
Garffyka
Lizann

5 megjegyzés:

 1. Boldog Húsvétot:)
  A konyhám meg nekem is hasonló...bár talán nagyobb mint a tiéd....meg fordított a sorrend....de az előkészítő pulton én se sok mindent tudok csinálni...Ha már egy rántott húst akarok összeütni,akkor is pakolgatni kell:S:D

  VálaszTörlés
 2. Kivanok nagyon kellemes unnepeket!:)

  VálaszTörlés
 3. Kellemes ünnepeket Lányok!


  Dortimcsi, akkor átérzed! Nem vagyok érte odáig... Na, majd ha nyerünk a lottón :-DDD

  VálaszTörlés
 4. Utólag is kellemes Húsvétot és miután tudom, hogy igen munkás volt, jó kipihenést a következő napokra, amennyiben ez lehetséges:-))
  Köszi a felkérést neked (is), igyekszem az én egérlyukam néhány szegletét bemutatni:-))

  VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.