2010. július 13., kedd

Márványsajtos kukoricasaláta





Ehhez a salátához bizony fel kell nőni. De legalábbis át kell esni a pubertáskoron :-)

Olyan kis ártatlanul néz ki...

De amikor leemeljük a salátát rejtő tál tetejét... Megcsap az a jellegzetes sajtszag. Érett sajtszag. Belekanalazunk. Brutál, izmos sajtíz. Na ehhez azért kell némi élettapasztalat :-DD

Aki a juhtúrót, brindzát szereti, akkor ebben sem fog csalódni.




Márványsajtos kukoricasaláta


Hozzávalók:

  • 2 doboz csemegekukorica konzerv
  • 2 kis pohárka kefír
  • 10 dkg érett márványsajt
  • só, bors


A saláta összetevőit egész egyszerűen összekeverjük egy tálban, s néhány órára hűtőbe tesszük - szorosan lefedve!

Natúr húsok kiváló körete, de könnyű vacsora is válhat belőle 1-2 szelet vajas pirítóssal, s további zöldségekkel.






8 megjegyzés:

  1. Egyszerű és nagyszerű!

    VálaszTörlés
  2. Felnőttem! Ehhez is:-))

    VálaszTörlés
  3. Én is nagy vagyok már, kérhetek? Imádom a márvány sajtot!

    VálaszTörlés
  4. Dia, és illatos :-))))


    Szia Max :-) S még mihez is? :-DDD


    Andi, kérhetsz! Kis lilahagymát hozzá?

    VálaszTörlés
  5. Ez igen nagyon tuti lehet

    VálaszTörlés
  6. Haha, ezek szerint a pubertaskorban ragadok... :D Ebben is :DDDD

    VálaszTörlés
  7. Viki! Nekem nagyon bejött, többször is szedtem, a desszertnél viszont már kifulladtam :-)!

    VálaszTörlés
  8. Bianka, csak erős idegzetűeknek :-)


    Edit, örök tini? Jól hangzik! Mi a másik? Gyümölcs és hús? :-DD


    Liz, örülök neki!!! A desszertet meg alkalomadtán megismételjük :-)

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.