2015. december 22., kedd

Karácsonyi ajánló - főételek



Folytassuk a sort a főételekkel :-)


Csirke, gomba, fehérbor, kicsi tejszín - a munka javát pedig a sütő végzi!





Boros-mazsolás tarja, pici előkészítést igényel, de a java munka itt is a sütőé!




Jöjjön egy másfajta gyümölcs-hús páros!






Töltött káposzta :-)





Birkapörkölt - nálunk elmaradhatatlan volt :-)




Narancsos-mézes kacsasült... Hmmmmmmmm...





Órákon át rotyogó, elképesztően ízgazdag malachús az újdonságok kedvelőinek!




Megint csak egy finomság a bevállalósoknak: mint egy sűrű marhapörkölt, de narancshéjjal, aszalt szilvával, édes piros húsú paprikával - fantasztikus!





Együnk halat is az ünnepek alatt!

Tovább tartott leírni (és elolvasni) - sokféle íz és textúra simul kerek egésszé ebben a fogásban!



Harcsa krémes lencsével - hétköznapi hozzávalókból ünnepi finomság!





Vidám készülődést!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése