2009. március 20., péntek

Mexikói tonhalas rizs

Annyira egyszerű, hogy talán vétek is rá szavakat pazarolni.

Egy ötlet, hogyha valaki kedvet kapott a tisztítókúrára vagy tervez valami hasonló "merényletet", ihletet merítsen, mivel verje el az éhét és elégítse ki az ízlelőbimbóit!





Mexikói tonhalas rizs

Hozzávalók 2-3 adaghoz:

  • 1 csésze rizs (2 dl)
  • 1 doboz tonhalkonzerv mexikói módra

A rizst olaj nélkül, sós vízben megfőzzük-pároljuk, s nemes egyszerűséggel összekeverjük a zöldséges tonhallal. Reszelt sajttal a tetején tálaljuk.

Várakozáson felül finom, laktató!

2 megjegyzés:

  1. Ezt már úgysem fogod elhinni: kaptam egy vékonyka mexikói szakácskönyvet:tegnap abból ettünk:O Ne aggódj, azért nem ugyanaz:))De ez már a hihetetlen kategória, nem???
    Klassz a rizsed, jó alatta a tányér!!!

    VálaszTörlés
  2. Ez döbbenetes... Még szerencse, hogy nem egyeztetünk :-))

    Ez lehet, még Zsófinak is bejönne barnarizzsel, hm? Kicsi fehérje, zöldség, rizs?

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.