2009. március 1., vasárnap

Awards for clever blogger

Trinity ajándékozott meg ezzel az oklevéllel, s hozzá hasonlóan csak ámultam-bámultam meghatottan... Hogy az én kis konyhám, a blogom erre érdemes? Én, a "kényszerített" blogger? Nagyon köszönöm Neki, nagy örömet szerzett vele, s ha nem lenne olyan messze tőlem, mint amennyire, jó alaposan megölelgetném :-)

Trinity kolléganővel már jó ideje - vagy két éve kb, ugye? - beszélgetünk szinte napi rendszerességgel egy fórumhelyen több más lelkes kis konyhatündérrel, s a társaságban tudhatjuk Garffykát és Max-ot is :-) Ami már elsőre is lenyűgözött benne, az a szavak mögül is sugárzó szeretet és melegség, amellyel a családját körülveszi. Fáradhatatlanul, telve energiával, kreativitással tevékenykedik, s csak ismételni tudom magam, olyan védelmező burkot von a szerettei köré, hogy komolyan mondom, irigylésre méltó... Mindemellett bámulatos dolgok perdülnek ki a kezei közül!

Sokadik közös pont az életünkben, hogy mindketten szerelmetes rajongással csüggünk Ákoson - férjeink tudtával és beleegyezésével :-)) Annyit áradoztunk már Róla, hogy kezdtek mások is felfigyelni az úr munkásságára, szerzeményeire. Ákos-nagykövetek vagyunk, térítő misszionáriusok :-D

Szóval íme a díj, amit kaptam:




A hozzá tartozó "használati utasítás" pedig:

"Add annak a három bloggernek, akiktől a legjobb írásokat olvastad, akiknek az oldalán a legérdekesebb fejtegetésekbe botlottál,akiktől a legtöbbet tanultad, vagy akikre a leginkább felhívnád saját olvasóid figyelmét. Privát üzenetben, (e-mailban,kommentben, stb. ) küldd el nekik a „szabályokat" és ha tudod, akkor a két képet, azaz a díjat. Szentelj egy bejegyzést annak, akinek a„díjat" adod. A bejegyzésben említsd meg kitől kaptad, és kiknek adod,illetve azt, hogy miért pont Őket választottad. Ez nagyon fontos! Írd meg miért ajánlod őket másoknak is! A bejegyzésben ne feledd elhelyezni a díjazottak blogjára mutató linket. A postba illeszd be a nagyobbik képet, a kisebbiket pedig (belátásod szerint) tedd ki saját blogodba."

Akiknek tovább szeretném adni a kitüntetést:

Max - akitől a blogot ajándékul kaptam, érdemesnek tartott rá. Akit jajongva kérünk, hogy fejezze be a virtuális kínzásunkat mindazzal a földi jóval, amiket elénk tálal rendszeresen :-) Akihez bármikor lehet tanácsért fordulni, segítséget kérni - rögtön válaszol, útba igazít, segédkezet nyújt. Akinek a blogja lassan az Alapmű kategóriába sorolandó. S akit van szerencsém személyesen is ismerni :-)

Garffyka - akit szintén személyesen ismerek és barátnőmnek nevezhetek! Aki annyit dolgozik, de annyit, hogy ésszel fel nem fogható, s képes inkább hajnalig fennmaradni, csak hogy szerettei elé ínycsiklandó házikoszt kerüljön. Aki fáradtságot nem ismerve cikázik, s teszi mindezt mosolyogva, kedvesen, ki nem fogyó derűvel - személy szerint én ülni még egyszer sem láttam! S emellett mintaértékűen nevelik tündéri kisfiukat, akiről a netnek hála sokszor kapunk fényképes beszámolót!

Mirelle - bámulatos, ikres anyukaként mit tesz le az asztalra! Élvezet olvasni a receptjeit, a beszámolóit, a Nőkről írt humoros történeteket, a mindennapjaikat - s egyben ő az, aki könyvet írt és adott ki ikrekről ikreseknek - Hurrá, ikrek! - és lelkes női "aktivista". Egy újabb fáradhatatlan anyuka :-)

4 megjegyzés:

  1. Viki!

    Nagyon szépen köszönöm!

    VálaszTörlés
  2. Hüpp-hüpp, sikerült megríkatnod :-) Köszönöm nagyon szépen! Eztán, ha lehet, még jobban igyekszem cikázni és mosolyogni, hogy csalódást ne okozzak.
    Sokat emlegetünk ám, Zuraddal együtt :-)

    VálaszTörlés
  3. Szia Viki!:-)
    Küldök Neked egy barátságláncot, ha van hozzá kedved, kapcsolódj hozzánk!
    http://nassolo.blogspot.com/2009/03/kulonleges-baratsag.html
    Üdvözlettel: Marica

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.