2009. március 2., hétfő

Barátság tündérek

A tündérek ellepték az életemet :-) Nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek, aki megajándékozott ezekkel a bűbájos angyalkákkal :-) Max, Garffyka, Trinity, Vesta, Citromfű és Nassoló, huhhh... Köszönöm!

Ha megengeditek, írnék néhány gondolatot a barátságról - csak úgy, ami hirtelen érzéssel eszembe jut. Néhány hete kitöltöttem egy kérdőívet, egy lány kérte a gasztrobloggereket, töltsék ki a szakdolgozata elkészítéséhez. Nos, kitöltöttem, elküldtem, írtam hozzá néhány sort. Hogy majd figyelje csak meg, mennyi kitöltött kérdőívet fog kapni, mert a gasztroblogger-társadalom valami egészen hihetetlen módon összetartó, egymást segítő, biztató kis(?) közösség. Válaszolt, és megerősítette az általam írottakat :-) És ez nagyon jó!


Az internet barátságokat szül, és nem idegenít el!


A netnek hála sok barátra tettem szert. Van, kikkel naponta beszélünk, váltunk néhány sort, apró-cseprő dolgokról számolunk be. Van egy kis társaság, amelynek a tagjai sorrendben a negyedik találkozót szervezik :-) Ezek a találkozók hihetetlen izgalmasak! Készülődünk, mert batyus bulik szoktak lenni, ne terheljük agyon a drága házigazdát/házigazdákat. Suttyomban egyeztetünk mindenféle titkos dolgot a vendéglátó "háta mögött", milyen meglepetéssel kedveskedjünk neki. A napokat visszafele számoljuk izgatottan, mint mikor a gyerekek várják a karácsonyt és a Jézuskát. S azon a napon az idő fittyet hány mindenféle tudományra, szélvész sebeséggel száguld, s hirtelen rápillantva az órára döbbenten látjuk, hogy húha, indulni kell haza! S ez az egyetlen nap olyan töltést ad az ott megjelenő embereknek, hogy utána még nagyon sokáig mindenkinek fülig ér a szája, fényképek járnak körbe, és jólesően emlékezünk :-)

Csuda tudja, valószínűleg erre találták ki régen a fosztókát meg a cuhárét (szógyűjtés apósomtól). Ismeretlen ismerősei vagyunk egymásnak, részei egymás életének... Hihetetlen. És nagyon örülök, hogy tagja lehetek ennek a közösségnek!


"Ezek a blogok szerfelett bájosak, a blog íróknak az a céljuk, hogy barátok és barátságosak legyenek. Reményeink szerint ezen díj átadásakor több barátság keletkezik, a barátság elterjed, és több figyelmet kap a blogger. Amikor továbbadod, kérlek vedd figyelembe ezen elveket. Válassz nyolc embert."

Akiknek tovább szeretném adni a tündéreket (sorrend nem mérvadó):

7 megjegyzés:

  1. Nagyon köszönöm, hogy a barátod lehetek, szép napot üdv. Jutka

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, hogy rám (is) gondoltál! Nagyon megtisztelő!! :))))

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm Viki!
    Nagyon kedves vagy! :))
    Szintia

    VálaszTörlés
  4. HuAnita és Süti nagyon szépen köszöni :))

    VálaszTörlés
  5. Szia!

    Nem tudom mivel érdemeltem ki,de nagyon szépen köszönöm.Belly

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! :)

    VálaszTörlés
  7. Naháát?!!! Köszönöm szépen, nagyon kedves Tőled!! DP

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.